Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Καθορισμός περιοχών για τη χορήγηση επιδόματος Απομακρυσμένων – Παραμεθόριων περιοχώ


Ακολουθεί έγγραφο που απέστειλε η ΔΟΕ για το θέμα στους υπουργούς παιδείας και διοικητικής μεταρρύθμισης

Κύριοι Υπουργοί,

Με την απόφαση ΔΙΔΑΔ/Φ.48/51/οικ.13129/7.6.2012, του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και σε εφαρμογή του άρθρου 15 παρ. 2 του Ν. 4024/2011 (ΦΕΚ 226 Α΄/27.10.2011) καθορίζονται οι περιοχές όπου οι υπηρετούντες Δημόσιοι Υπάλληλοι θα λαμβάνουν το επίδομα απομακρυσμένων-παραμεθορίων περιοχών.
Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. θεωρεί ότι:
  • Τα κριτήρια που προτείνονται για τον καθορισμό των συγκεκριμένων περιοχών έχουν ως αποκλειστικό στόχο τη δραστική μείωση των μέχρι σήμερα καθορισμένων περιοχών, άρα και την αντίστοιχη μείωση χορήγησης του επιδόματος στον αριθμό των υπηρετούντων υπαλλήλων.
  • Αδικούνται κατάφωρα περιοχές, τόσο στη νησιωτική όσο και στην ηπειρωτική Ελλάδα, που παρουσιάζουν ιδιαίτερες δυσκολίες στη διαβίωση των Εκπαιδευτικών.
  • Δημιουργούν έντονες αντιπαραθέσεις μέσα σε συγκεκριμένες περιοχές.
Με βάση τα παραπάνω ζητάμε να μην αλλάξει ο χαρακτηρισμός των περιοχών με τη μορφή που ισχύει σήμερα και να μη γίνει καμιά περικοπή στο επίδομα απομακρυσμένων - παραμεθορίων περιοχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αποποίηση ευθύνης: Τα σχόλια που αναρτώνται δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση τους διαχειριστές του ιστολογίου και το ΔΣ του συλλόγου. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται αμέσως μόλις γίνουν αντιληπτά από τους διαχειριστές.