Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Οι διαμαρτυρίες κατά των πολιτικών αμαυρώνουν την εθνική μας εορτή


Αυτο είναι το δεύτερο γκολ που τρώω. Για το πρώτο πατήστε εδώ

Η ημέρα της 25ης Μαρτίου είναι μέρα εθνικής επετείου. Δεν είναι μέρα για διαμαρτυρίες. Είναι η μέρα που αριστερόχειρες και δεξιόχειρες, ολυμπιακοί και παναθηναϊκοί, κρεατοφάγοι και χορτοφάγοι, όλοι μαζί γιορτάζουμε και δε διαμαρτυρόμαστε. Οφείλουμε ευγνωμοσύνη γι’ αυτούς που πολέμησαν  για την ελευθερία και για τα ιδανικά τους και αυτή εκφράζεται με το να μη διαμαρτυρόμαστε.
Ενωμένοι λοιπόν με την πολιτική μας ηγεσία, πρέπει να γιορτάσουμε όλοι μαζί την ιστορική αυτή στιγμή. Ας μην αμαυρώσουμε την επέτειο. Ας δείξουμε εμπιστοσύνη στους ηγέτες μας γιατί το γένος μας αν είναι  ενωμένο δεν πρόκειται ποτέ να πάει χαμένο.
Με αυτές τις σκέψεις στο μυαλό μου είπα να μοιραστώ μαζί σας μερικές από τις πιο ένδοξες στιγμές στη ζωή των ηρώων μας, αυτών που ξέρουν εκεί που βρίσκονται ότι με το να μη διαμαρτυρόμαστε αλλά να γιορτάζουμε όλοι μαζί, οι θυσίες τους δεν πήγαν χαμένες.

Κρίση είναι... θα περάσει! vol2

10 χρόνων είναι το ευρώ και μας έχει βγάλει την πίστη...

Ημερίδα στη Νάξο για πρώτες βοήθειες σε χώρους εργασίας

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου, καλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στην ημερίδα για την παροχή πρώτων βοηθειών στους χώρους εργασίας και την κοινότητα, που θα γίνει το Σάββατο 24 Μαρτίου στις 11:00 στο Δημοτικό Θέατρο "Ι. Καμπανέλλης.Την ημερίδα διοργανώνει το προσωπικό του Γ.Ν - Κ.Υ Ναξου σε συνεργασία με το Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.