Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Συνάντηση στην Αμοργό

Την Παρασκευή 30 Μαρτίου και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Αμοργού με εκπροσώπους του συλλόγου μας. Σκοπός αυτής της συνάντησης πέρα από μια πρώτη ευκαιρία γνωριμίας και κοινωνικοποίησης των μελών του συλλόγου μας είναι να διερευνηθούν οι δυνατότητες συνεργασίας και δημιουργίας πιο ισχυρών διαύλων επικοινωνίας ανάμεσα στα νησιά που ανήκουν στο σύλλογό μας.

Κρίση είναι... θα περάσει! vol3


Στους γονείς μου οφείλω το "ζην", στον δάσκαλό μου το "ευ ζην", στη...

Για την ομιλία της Άννας Διαμαντοπούλου στο Ίδρυμα Friedrich Ebert-Stiftung (SPD) στο Βερολίνο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Χθες Πέμπτη 22/3/2012, σε εκδήλωση του ιδρύματος Friedrich Ebert του SPD στο Βερολίνο, μίλησε η Άννα Διαμαντοπούλου με θέμα “Creating growth and jobs: Greek economy after the haircut”. Η ομάδα Real Democracy Now! Berlin/GR είχε από τις προηγούμενες μέρες δημοσιοποιήσει την πρόθεσή της να παρέμβει στην εκδήλωση.

Βίντεο από παρέμβαση σε ομιλία του Γιαννίτση

Από την παρέμβαση στην ομιλία του υπουργού Τάσου Γιαννίτση που πραγματοποιήθηκε στην Ολλανδία στις 22 Μαρτίου.

Το παραμύθι των Γερμανών που μας πληρώνουν

Δείτε το ρεπορτάζ της Γερμανικής κρατικής τηλεόρασης (κανάλι 1, ARD) , για τα κέρδη της Γερμανίας από τα τοκογλυφικά δάνεια της Ελλάδας...

Εικόνες ζωγραφικής για το Πάσχα

Στον ακόλουθο σύνδεσμο που μας έστειλε συνάδελφος στη σελίδα μας στο facebook, μπορεί κανείς να βρει διάφορες εκτυπώσιμες εικόνες για τη Μεγάλη Εβδομάδα και την Ανάσταση.