Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (ανακοινοποίηση)

Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες, σας ενημερώνουμε ότι στη συγκέντρωση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων την Πέμπτη, 21-11-2013 συζητήθηκε το θέμα της συνδρομής στη ΔΟΕ.  Ύστερα από την απόφαση που πάρθηκε στη Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων της ΔΟΕ, για μείωση της δόσης προς τη ΔΟΕ από τα 27 ευρώ στα 24 ευρώ, το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας αποφάσισε κι αυτό με τη σειρά του τη μείωση της δόσης για τα λειτουργικά του έξοδα από τα 8 στα 6 ευρώ. Έτσι λοιπόν, η  ετήσια συνδρομή διαμορφώνεται στα 30 ευρώ και θα καταβληθεί σε 2 δόσεις.  Η πρώτη δόση, 20 ευρώ, προτείνουμε να συγκεντρωθεί από τους Διευθυντές/ντριες και Προϊσταμένους/νες των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων έως τις 15-12-2013. Στη συνέχεια, κάποιο μέλος του Δ.Σ. θα έρθει να τις παραλάβει.

Επίσης αποφασίστηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο να έρθει σε επαφή με τους συνάδελφους των Δημοτικών Σχολείων και των Νηπιαγωγείων της Νάξου για να συζητηθούν θέματα που αφορούν ανάγκες και προβλήματα των σχολείων μας, παιδαγωγικά ζητήματα, γενικότερα θέματα του κλάδου μας, προσωπικά θέματα των συναδέλφων, καθώς και για τη διαμόρφωση ενός πλάνου δράσης και πορείας του συλλόγου.

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της προσεχούς Πέμπτης, 28/11/13, στην Κωμιακή Νάξου, με τους συναδέλφους του Απόλλωνα και της Κωμιακής. 

Οι συναντήσεις αυτές θα είναι ανοικτές προς όλα τα μέλη του συλλόγου μας.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ