Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Αναβολή εκλογών συλλόγου

Ενημερώνουμε τα μέλη του συλλόγου μας ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών σε θάλασσα και στεριά αποφασίστηκε από το Πρωτοδικείο Νάξου, για την ομαλότερη διεξαγωγή των εκλογών, η μεταφορά της ημερομηνίας για την
Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015 και ώρες από 17:00 έως 21:00 στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Νάξου.
Καθότι δεν έχει πληρωθεί καμία συνδρομή για το τρέχον έτος, οι ψηφοφόροι – μέλη του συλλόγου μας θα πρέπει να φροντίσουν την ημέρα των εκλογών:  α) να δώσουν 10 ευρώ ως πρώτη δόση συνδρομής ή β) να εξοφλήσουν την ετήσια τους συνδρομή (30 ευρώ).   Με τον τρόπο αυτό, για τη συμμετοχή τους στις εκλογές, θα είναι και τυπικώς ταμειακά εν τάξει μέλη. 
Τέλος, επειδή εκφράστηκε η επιθυμία να ακουστούν οι τοποθετήσεις των υποψηφίων, όσα μέλη επιθυμούν μπορούν να παρευρεθούν στη συνάντηση – συνέλευση που θα προηγηθεί των εκλογών, την Τρίτη 17/02/15 και ώρες 15:00 – 17:00, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Νάξου.
Για την εκλογική διαδικασία που θα ακολουθηθεί στις Μικρές Κυκλάδες και την Αμοργό, θα υπάρξει εκ νέου τηλεφωνική επικοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αποποίηση ευθύνης: Τα σχόλια που αναρτώνται δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση τους διαχειριστές του ιστολογίου και το ΔΣ του συλλόγου. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται αμέσως μόλις γίνουν αντιληπτά από τους διαχειριστές.