Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Παρακράτηση συνδικαλιστικής συνδρομής


H ΔΟΕ απέστειλε το παρακάτω έγγραφο όπου εξηγεί πως θα γίνεται η παρακράτηση της συνδρομής που αφορά την ίδια.

Σας γνωρίζουμε  ότι σύμφωνα με το Ν.2303/95, η παρακράτηση της συνδικαλιστικής συνδρομής των εκπαιδευτικών προς την ΑΔΕΔΥ, ΔΟΕ και Διεθνείς οργανώσεις, θα γίνεται σε μηνιαία βάση, μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών.
Παρακαλούνται οι εκκαθαριστές αποδοχών των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από την 1-7-2012 να παρακρατούν από τον κάθε συνάδελφο, μόνιμο ή αναπληρωτή, 2,40 ευρώ το μήνα και να τα αποδίδουν στον κωδικό : αριθμ. 514 ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (Δ.Ο.Ε.) ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ  (043)
ΙΒΑΝ: GR 1204306240000170100554896
Η παρακράτηση για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς  θα γίνεται μόνο για τους μήνες που εργάζονται.
Για τους συναδέλφους μειωμένου ωραρίου (έως 12 ώρες την εβδομάδα) η παρακράτηση είναι 1 ευρώ το μήνα.
Οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης εφόσον το επιθυμούν μπορούν να παρακρατούν τη συνδρομή προς το Σύλλογο σε δικό τους κωδικό.
Οι συνάδελφοι που δεν επιθυμούν να είναι μέλη των συνδικαλιστικών οργανώσεων, μπορούν να καταθέσουν υπεύθυνη δήλωση στο Δ.Σ. του τοπικού Συλλόγου και στον εκκαθαριστή αποδοχών της Δ/νσης Π.Ε. που μισθοδοτούνται για να μη τους γίνει παρακράτηση της συνδικαλιστικής συνδρομής.   
Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.
            Για κάθε διευκρίνηση μπορείτε ν’ απευθυνθείτε στη Δ.Ο.Ε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αποποίηση ευθύνης: Τα σχόλια που αναρτώνται δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση τους διαχειριστές του ιστολογίου και το ΔΣ του συλλόγου. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται αμέσως μόλις γίνουν αντιληπτά από τους διαχειριστές.