Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Ποσοστό συμμετοχής στην πρόσφατη απεργία


Στην τελευταία πανεργατική απεργία που πραγματοποιήθηκε στις 18 Οκτωβρίου, η συμμετοχή των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο νομό μας κυμάνθηκε περίπου στο 30%. Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από τη διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης το ποσοστό αυτό στη Νάξο ανέρχεται
στο 35%, ποσοστό που αξιολογούμε ως ιδιαίτερα υψηλό.
Μακάρι να αποτελέσει την απαρχή της συνειδητοποίησης ότι όσο δεν αγωνιζόμαστε, το πηγάδι της κοινωνικής και οικονομικής εξαθλίωσης δε θα βρίσκει πάτο.

2 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ.ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ.ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΑΣ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΑΥΤΑ (ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ!)ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΝΑΜΕ!ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ!΄΄ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΓΩ΄΄ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπαρμπα-Γιάννη Μακρυγιάννη
      δεν μας τά' γραψες καλά.
      Δες ο Έλληνας τι κάνει
      για ν' ανέβει πιο ψηλά.

      Μπαρμπα-Γιάννη Μακρυγιάννη
      πάρε μαύρο γιαταγάνι
      κι έλα στη ζωή μας πίσω
      το στραβό να κάμεις ίσο.

      Μπαρμπα-Γιάννη Μακρυγιάννη
      δεν μας τά' γραψες σωστά.
      Το φιλότιμο δε φτάνει
      για να πάει κανείς μπροστά.

      Διαγραφή

Αποποίηση ευθύνης: Τα σχόλια που αναρτώνται δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση τους διαχειριστές του ιστολογίου και το ΔΣ του συλλόγου. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται αμέσως μόλις γίνουν αντιληπτά από τους διαχειριστές.