Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Ανακοίνωση για τη δίωξη της νηπιαγωγού στη Λευκάδα

Λευκά-δα. Το λέει και η λέξη: Είναι όλοι λευκοί

Κλιμάκιο του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. αποτελούμενο από τον Πρόεδρο Κομνηνό Μαντά, τον Αντιπρόεδρο Χαράλαμπο Κόκκινο και τα μέλη του Δ.Σ. Λάμπρο Νικολάρα και Θεοδώρα Δριμάλα, υλοποιώντας ομόφωνη απόφαση, μετέβη στη Λευκάδα, με αφορμή τα γεγονότα που είχαν να κάνουν με το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Νυδρίου.
            Το κλιμάκιο μαζί με το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Λευκάδας, που είχε προκηρύξει τρίωρη στάση εργασίας, επισκέφθηκε τη Νηπιαγωγό στο σχολείο που είχε μετακινηθεί καθώς και το Δημοτικό Σχολείο Νυδρίου και ενημερώθηκε από τους εκπαιδευτικούς.

Ανασύνθεση Διοικητικού Συμβουλίου


Μετά την παραίτηση του Μεσολογγίτη Γεωργίου, τόσο από τη θέση του Προέδρου, όσο και αυτή του μέλους, το ΔΣ του Συλλόγου προχώρησε στην ανασύνθεσή του και, σύμφωνα με το καταστατικό, αναπληρώθηκε από τη Μαγκανάρη Ειρήνη, το δεύτερο στη σειρά αναπληρωματικό εκλεγέν μέλος, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών της 25ης Νοεμβρίου 2011, αφού η πρώτη αναπληρωματική εκλεγείσα, Γιαμούρη Κατερίνα, είναι αποσπασμένη σε άλλο Νομό.
-Μωρέ μπράβο αιθουσάρα συνεδριάσεων οι δάσκαλοι!
Ύστερα από συνεδρίαση με παρόντα όλα τα μέλη τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου και σύμφωνα με την 28η Πράξη,  το Διοικητικό Συμβούλιο ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΝΑΞΟΥ  διαμορφώνεται ως εξής: