Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Ενημέρωση για την έκτακτη γ.σ.

Καιρικές συνθήκες και αδιαφορία φαίνεται ότι κράτησαν μακριά από τη συνέλευση αρκετούς και αρκετές συναδέλφους με αποτέλεσμα να μη συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός για απαρτία.

Σαββατοκύριακα δεν πάω σε καμία συνέλευση: Έχει "φιλαράκια"!
Στη συζήτηση που ακολούθησε
έγινε μια ενημέρωση για την επικείμενη αξιολόγηση και εκφράστηκε η θέση του δ.σ. του συλλόγου που είναι ενάντια σε κάθε αξιολόγηση που συνδέεται με απολύσεις και μισθολογική εξέλιξη, θέση που έτυχε αποδοχής. Επιπλέον εκφράστηκε και η άποψη της αποδέσμευσης του σχολείου από την ποσοτική αξιολόγηση των μαθητών.
Ακόμα εκφράστηκε η θέση του δ.σ. του συλλόγου περί συνδιοργάνωσης πανεργατικών επαναλαμβανόμενων απεργιών από τη ΔΟΕ. Για τη θέση αυτή εκφράστηκαν προβληματισμοί σχετικά με τη συμμετοχή των συναδέλφων σε αυτές τις απεργίες.
Τέλος, έγινε μια ενημέρωση σχετικά με το θέμα των αμιαντοσκεπών που υπάρχουν σε σχολεία της Χώρας Νάξου από συνάδελφο που γνωρίζει το θέμα. Γίνονται προσπάθειες από τους συλλόγους γονέων -συνεπικουρούμενες  και από το σύλλογό μας- για την απομάκρυνσή τους.
Στη συνέχεια ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αποποίηση ευθύνης: Τα σχόλια που αναρτώνται δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση τους διαχειριστές του ιστολογίου και το ΔΣ του συλλόγου. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται αμέσως μόλις γίνουν αντιληπτά από τους διαχειριστές.