Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Καταγραφή προτάσεων που προέκυψαν απο την έκτακτη γενική συνέλευση του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νάξου,Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων την Δευτέρα,29/9/2014.

Σας ενημερώνουμε οτι την Δευτέρα,29/9/2014 πραγματοποιήθηκε έκτακτη γενική συνέλευση κι αφού προέκυψε απαρτία,η πλειοψηφία των μελών του Συλλόγο
1)Επιβεβαίωσε την αντίθεσή του στην ατομική αξιολόγηση αλλά κι αυτοαξιολόγηση/αξιολόγηση της σχολικής μονάδας και κάθε διαδικασία αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου που πραγματοποιείται σε υλοποίηση του σχετικού νομοθετικού πλαισίου(Ν.3848/10,4024/11,ΠΔ152/13)
2)Συμφωνεί με προτάσεις του Δ.Σ της Δ.Ο.Ε. για επιδίωξη συνεργασίας με τους καθηγητές και για πολύμορφες αγωνιστικές κινητοποιήσεις του κλάδου.
3)Συμφωνεί με το προτεινόμενο πλαίσιο αιτημάτων κι επισημαίνει οτι αιχμή του δόρατος θα πρέπει να είναι η κατάργηση του θεσμικού πλαισίου που διέπει την αξιολόγηση κι η πραγματοποίηση άμεσα μαζικών διορισμών στην εκπαίδευση.
4)Προτείνει την δημιουργία απεργιακού ταμείου κεντρικά απο την Δ.Ο.Ε. για να μπορέσει να ενισχύσει αποτελεσματικά και ουσιαστικά τις απεργιακές κινητοποιήσεις.

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ          ΚΥΡΙΑΖΗ ΝΑΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αποποίηση ευθύνης: Τα σχόλια που αναρτώνται δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση τους διαχειριστές του ιστολογίου και το ΔΣ του συλλόγου. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται αμέσως μόλις γίνουν αντιληπτά από τους διαχειριστές.