Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Ενημέρωση για τη στέγαση του Συλλόγου

Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες, σας ενημερώνουμε ότι τα γραφεία του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων μεταφέρθηκαν από το Χαλκί μετά την αντίδραση του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Χαλκείου και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και αφού βρέθηκε καταλληλότερος και σαφώς μεγαλύτερος χώρος στη Χώρα Νάξου. Ο νέος χώρος στέγασης είναι στο κτίριο του ΚΕΓΕ, δίπλα στο 2ο Δημοτικό σχολείο.
 Η αίθουσα είναι αρκετά μεγάλη για να φιλοξενεί εκδηλώσεις και συνελεύσεις. Επειδή όμως ο χώρος είναι κενός χρειαζόμαστε εξοπλισμό και έπιπλα, οπότε θα παρακαλούσαμε όποιον μπορεί να διαθέσει οτιδήποτε να επικοινωνήσει μαζί μας.
Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στον χώρο του ΚΕΓΕ θα πραγματοποιηθούν δωρεάν μαθήματα παραδοσιακού χορού από τον συνάδελφο Αξαόπουλο Γιάννη. Όσα από τα μέλη του Συλλόγου ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο προσωπικό email του που είναι: giannisaxao@gmail.com .

Τις επόμενες μέρες θα γίνει μεταφορά του αρχείου του συλλόγου στο ΚΕΓΕ και τακτοποίηση της αίθουσας για να καταστεί λειτουργική.  Θα σας ενημερώσουμε όταν κανονιστεί ημερομηνία για να συμμετέχουν όσοι συνάδελφοι μπορούν στην τακτοποίηση ώστε να ξεκινήσουν τα μαθήματα το συντομότερο δυνατό. 
                                                  Εκ του ΔΣ